top of page
Foto_munt_en_gember_tekst.jpg

Een voedingsexpert in regio Oostvoorne

Onze voedingsexpert, ook wel eens voedingsconsulent genoemd, staat voor jou klaar in regio Oostvoorne! Wij helpen je door de bomen het bos weer te zien, zodat je een gezonde levensstijl aanneemt. Dat doen we op een leuke manier, zonder honger te hebben. Dus, woon je in de buurt van Oostvoorne en wil je afvallen en gezonder leven? Dan is het een goed idee om een voedingsconsulent in Brielle, niet ver van Oostvoorne, in te schakelen. Wij helpen je om je doelen duidelijk te maken, ze realistisch te houden en je te laten zien hoe je ze bereikt.

Wil jij ook slanker, fitter en gezonder worden?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Nazorg van een jaar

✓ Gezonde producten

Courgetti met zalm en avocadopesto

Word slanker en fitter zonder honger met een voedingsexpert vlak bij Oostvoorne

Kies je voor een voedingsconsulent, ook wel voedingsexperts genoemd, van Mind Your Body Coach in de buurt van Brielle, vlak bij Oostvoorne? Dan maakt de voedingscoach voor jou een voedingsplan dat helemaal op maat is gemaakt van je persoonlijke situatie. De manier die Mind Your Body Coach gebruikt om gewicht te verliezen en gezond te leven is gebaseerd op PS. food & lifestyle. Hierbij staat een koolhydraatarme levensstijl centraal. Dat betekent dat je om af te vallen niet minder hoeft te eten. Daarbij houdt de voedingsexpert in Brielle, naast Oostvoorne, ook rekening met je wensen. Je voeding verandert alleen, doordat je de koolhydraten voor een deel gaat vervangen door eiwitten.

Profiteer van onze voordelen

Je voedingsexpert – ook wel voedingsconsulent genoemd – in Brielle, vlak bij Oostvoorne, is je mentale bondgenoot als je via Mind Your Body Coach met je nieuwe levenswijze gaat beginnen. In de gesprekken die je regelmatig met je voedingsconsulent hebt, kun je al je vragen stellen. Indien nodig past je voedingsexpert je persoonlijke voedingsplan aan. Ook zal er tijdens de afspraken veel aandacht zijn voor je vorderingen. Heb je jouw doelen bereikt? Dan krijg je nog een jaar lang nazorg van je voedingsexpert in Brielle, dicht bij Oostvoorne. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Mail dan naar info@mindyourbodycoach.nl of bel 06 57561266! Maak nu een afspraak bij onze diëtiste in Brielle.

Melissa MindYourBodyCoach
bottom of page