top of page

Voedingscoach

Wat is doet een voedingsdeskunidge in Brielle?

Kort gezegd begeleidt de voedingsdeskundige uit Brielle mensen op het gebied van gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Door allerlei redenen kun je terecht zijn gekomen in een voedingspatroon dat ongezond is en een levensstijl die niet meer past bij hoe je zou willen leven. Daardoor kan het zo zijn dat je te veel bent aangekomen. En hoe kom je dan weer terug bij je oude gewicht? Daarbij helpen we je graag.

Plan een afspraak in bij onze voedingsdeskundige uit Brielle

Het kan soms heel moeilijk zijn om zelf je voedingspatroon te veranderen en jezelf een gezondere levensstijl aan te passen. Logisch ook als je kijkt naar hoeveel ongezonde voeding er in de schappen ligt! Daarbij komt ook nog eens het feit dat er tegenwoordig zoveel methodes en adviezen bestaan die jou vertellen hoe je moet afvallen. Hierdoor wordt het juist nog moeilijker te weten wat je wel en niet moet doen! Vraag daarom advies aan onze voedingsdeskundige uit Brielle en ontdek wat Mind Your Body Coach voor je kan betekenen.

Neem contact met ons op

Op zo'n moment kan het nuttig zijn om naar een voedingscoach te gaan. Wij kijken als voedingsdeskundige uit Brielle samen met jou naar jouw situatie, jouw uitdagingen en doelen. Wij doen dit met een afslankmethode die haalbaar, overzichtelijk en echt is: het Powerslim afslankconcept. Wil je aan dit afvalprogramma deelnemen? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar info@mindyourbodycoach.nl of bel naar 06 57561266!

bottom of page