Tarieven

Wat kost het mij?
Verandering

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht.  Als je wilt starten maak je een afspraak met ons voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. wij overleggen samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken.

 

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,70. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je rond de € 13,50 per dag kwijt en dus circa € 95,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. 

 

De kosten van de wekelijkse begeleiding die je bij ons krijgt, zijn bij de prijzen van de producten inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af, waardoor ook de kosten afnemen.

 

Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt en langzaam over gaat naar normale voeding, begeleiden wij je het liefst maandelijks nog voor een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in deze fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen! In deze fase is, bij een minimale afname van 3 doosjes producten, de begeleiding gratis ( je wil bijvoorbeeld de tussendoortjes blijven gebruiken). Wanneer je ervoor kiest deze niet aan te schaffen, is een consult €35,- .

 

*Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet. Daarna zijn wij genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. Voor een Powerslim consult bedraagt dit 35 euro (dit bedrag komt overeen met het gemiddelde tarief van een consult van 30 minuten bij een voedingscoach).