top of page
Citrus Fruits

Tarieven

Wat kost het mij?
spreuk-Voor-je-lichaam-zorgen-is-een-investering.-Je-krijgt-er-iets-voor-terug-wat-onbetaa

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht.  Als je wilt starten maak je een afspraak met mij voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. Samen met jou overleg ik welk streefgewicht je wilt bereiken.

 

Een PS Food & Lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,70. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je rond de € 13,50 per dag kwijt en dus circa € 95,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. 

 

De kosten van de wekelijkse begeleiding die je bij mij krijgt, zijn bij de prijzen van de producten inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PS Food & Lifestyle producten af, waardoor ook de kosten afnemen.

 

Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt en langzaam over gaat naar andere voeding, begeleid ik je het liefst maandelijks nog voor een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in deze fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen! In deze fase is, bij een minimale afname van 3 doosjes producten, de begeleiding gratis ( je wil bijvoorbeeld de tussendoortjes blijven gebruiken). Wanneer je ervoor kiest deze niet aan te schaffen, is een consult €35,- .

 

*Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet. Daarna zijn wij genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. Voor een consult bedraagt dit 35 euro (dit bedrag komt overeen met het gemiddelde tarief van een consult van 30 minuten bij een voedingscoach).

 

bottom of page