top of page

Nu is het gelukt!


Ontmoet mijn cliënt en lees zijn persoonlijk geschreven verhaal hoe hij gewicht heeft verloren en behouden onder begeleiding van Mind Your Body Coach.


Na mijn zoveelste, mislukte, poging om af te vallen heb ik juni besloten om echt gericht op zoek te gaan naar een, bij mij passende, manier om blijvend gewicht te verliezen en een gezondere leefstijl te krijgen.

Na wat zoekwerk op internet ben ik bij PS food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) terecht gekomen. Met name het lange controletraject met de coach Melissa en het feit dat het niet te zweverig op mij overkwam heb ik een kennismakingsgesprek gemaakt. Dit eerste gesprek voelde zo goed dat ik heb besloten, na de zomervakantie, echt te beginnen

Ik merkte dat ik op mijn oude gewicht met de meest alledaagse dingen moeite begon te krijgen. Het rennen en spelen met mijn 2 jonge dochters, het voetballen en het simpele traplopen begonnen steeds meer last te krijgen van mijn gewicht. Ik begon mij op dat moment ook mentaal steeds minder te voelen omdat de persoon die ik zag niet de persoon was die ik wilde zijn

Gedurende het afgelopen half jaar heb ik onder hele fijne begeleiding mijn streefgewicht kunnen bereiken. Inmiddels ben ik al 2 maanden constant en weer aan het stabiliseren naar een leefstijl die ook op lange termijn past bij mij. De begeleiding is echt persoonlijk, met iedere week een gesprek met mijn coach Melissa. Het bevalt mij vooral erg goed dat er echt wordt gekeken naar mij als persoon en niet wordt blindgestaard om een ideaal gewicht of ideaal BMI voor de gemiddelde persoon.

Bij de voedingskeuzes wordt er ook echt naar mij geluisterd waardoor een programma wordt samengesteld dat ook echt bij mij past en nog veel belangrijker een programma en leefstijl die ik vrij makkelijk kan volhouden

Wat ik nu, een half jaar later, vooral merk is dat ik veel energieker ben, minder moe ben, weer echt kan rennen en spelen met mijn dochtertjes en veel makkelijker kan voetballen (natuurlijk niet mijn techniek).

Ik heb het gevoel dat ik deze nieuw aangemeten leefstijl ook echt kan volhouden en ben niet van plan terug te vallen in mijn oude fouten.

Al met al is PS food & Lifestyle voor mij echt een schot in de roos geweest met een hele fijne, persoonlijke, begeleiding van de betrokken coach Melissa.

Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon

Blog

bottom of page