top of page

Trots, super fit en lekker in mijn vel!

Richard Hecker , 49 jaar uit Rozenburg.

Tot mijn 35e jaar heb ik altijd zeer actief gesport en ook voor het werk actief geweest. Na mijn 35e veranderde dat, niet meer zo actief sporten en een kantoorbaan. Vanaf dat moment ben ik bezig om mijn gewicht onder controle te krijgen. Diverse diëten gevolgd, die werkten altijd wel. Maar het bekende JoJo effect was elke keer weer groter. Begin dit jaar was ik mezelf helemaal beu, op het internet ben ik op zoek gegaan naar verschillende informatie om gewicht te verliezen.

Via een collega kwam ik uiteindelijk uit bij PowerSlim, hij was zeer positief en te spreken over het behaalde resultaat. Via internet een dichtstbijzijnde voedingscoach gezocht, in mijn geval was dit Roos van der Steen. Na een intake te hebben gehad met een goede uitleg over wat Powerslim inhoudt en ook wat je zelf moet doen. Op 17 maart 2017 gestart met een gewicht van ruim 97 kilo en afgesproken en vastgelegd dat we voor het streefgewicht 85 kilo zouden gaan. Op 31 mei had ik dit resultaat gehaald en inmiddels zit nog verder onder het streefgewicht.

De producten van PowerSlim zijn erg gevarieerd, daardoor zit er altijd wel iets bij wat lekker is. Van ochtend- en middagproducten, tussendoortjes en avondmaaltijden. Roos heeft bij de intake goed verwoord hoe je je de eerste dagen voelt na het starten van PowerSlim, je lichaam gaat in zogeheten Ketose. Als je hier goed aan houdt, val je gegarandeerd af.

Wat voor mij belangrijk is, is dat mijn leefstijl aangepast moest worden. In de eerste wekelijkse, daarna 2 wekelijkse en nu maandelijkse afspraken wordt dit telkens besproken. Een keertje uit de ban springen moet kunnen, maar het gaat erom hoe je daarna weer je gezonde eetpatroon oppakt. Diverse feestjes, weekendjes weg en vakantie heb ik overleefd en nog steeds op het gewicht waar ik me lekker bij voel. Met de juiste mindset lukt dit echt, daar ben ik achter gekomen.

Door de 12 kilo minder, voel ik me fitter, mijn gemoedtoestand is rustiger en kleren passen beter.

Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon

Blog

bottom of page