top of page

Hoe blij en trots kan een mens op zichzelf zijn?!

Cindy van Breugel, 44 jaar uit Brielle

Al jaren vond ik mezelf een stuk te zwaar en

door die jaren heb ik al heel wat (foute) dingen geprobeerd om af te vallen; een soepdieet, eierdieet, pillen, stickers, sporten etc. het was het allemaal niet voor mij. Ook koolhydraatarm eten heb ik geprobeerd maar ik miste hierbij van alles. Al een poosje hield ik zijdelings een vriendin van mij in de gaten. Ze was bezig met het PowerSlim afslankprogramma en dat leek geweldig te zijn. Ik dacht bij mezelf ‘eerst zien en dan geloven’.

Het keerpunt kwam toen mijn jongste zoon naar zijn hoofd geslingerd kreeg dat hij een dikke moeder had. Hoewel ik mijzelf niet als ‘dik’ bestempel dacht ik wel; klaar ermee! En ik was er ook echt klaar mee, maar belangrijker nog, klaar voor. Aan mijn vriendin zag ik dat ze zich geweldig voelde, dus ik twijfelde niet meer en heb diezelfde dag nog een afspraak gemaakt met voedingscoach Roos van der Steen van Mind Your BodyCoach in Brielle. Op 7 september liep ik daar, na een leuk gesprek, de deur uit met een PowerSlim starterspakket. Dezelfde dag ben ik nog begonnen met PowerSlim.

Elk begin is moeilijk zeggen ze, en dat klopte in dit geval ook. Ik had het de eerste dagen niet makkelijk. Maar naarmate de tijd verstreek ging het steeds beter en beter en de weegschaal lachte steeds harder naar mij. Niet alle producten vond ik lekker, maar het assortiment is zo groot dat er genoeg te vinden is dat wel bij je past. Zo zit ik nu, tijdens het schrijven van dit stukje, te genieten van een kopje thee en vanillewafels.

Door de maanden heen heb ik prima gegeten en niks gemist. Echt super! Trek in chips? Dat heeft PowerSlim. Trek in chocolade? Dat hebben ze. Koekjes? In overvloed. Ook de maaltijden waren een eitje, met al die producten. Ik vond het in elk geval iedere dag weer een uitdaging om iets lekkers te maken en dat lukte prima. En… als het even niet lukte dan was Roos daar. Altijd met een ‘ik snap je’, aangevuld met een goeie peptalk, een oplossing of een lekker recept. Wat een topper!

Mijn doel was om mijn gewenste gewicht voor kerst te behalen. Mijn laatste weegmoment was voor de kerst op 17 december. En guess what? Ik heb mijn doel overtroffen! Hoe blij en trots kan een mens zijn. Ik heb deze kerst genoten in mijn strakke feestjurk. Het nieuwe jaar is voor mij goed begonnen.

Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon

Blog

bottom of page