Foto_munt_en_gember_tekst.jpg

Verlies je overgewicht in regio Hellevoetsluis

Voel jij je beperkt door je overgewicht en woon je in regio Hellevoetsluis? Durf je niet te sporten of trek je de kleding die je echt mooi vindt niet meer aan, omdat je bang bent dat het je niet staat? Dan is een coach van Mind Your Body Coach de oplossing. Met een persoonlijk plan van aanpak en een goede begeleiding helpen wij je met het verliezen van je overgewicht in Brielle, dicht bij Hellevoetsluis. Door de wekelijkse gesprekken blijf je gemotiveerd en kan je steeds meer genieten van de vooruitgang die je boekt.

Wil jij ook slanker, fitter en gezonder worden?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Nazorg van een jaar

✓ Gezonde producten

Courgetti met zalm en avocadopesto

Een persoonlijk voedingsplan bij overgewicht in regio Hellevoetsluis

De praktijk van Mind Your Body Coach is gevestigd in Brielle. Dat is dus dichtbij als je overgewicht hebt en in de omgeving van Hellevoetsluis woont. Handig, want wanneer je aan de slag gaat met een coach van Mind Your Body Coach, start je een intensief traject. Eerst maken we samen met jou een persoonlijk voedingsplan waar jij je goed bij voelt. We letten er daarbij ook op dat de doelen die je stelt realistisch zijn. Wanneer je begint met de nieuwe levenswijze, hoef je alleen maar de richtlijnen van de afslankmethode PS. food & lifestyle te volgen. Die zijn overzichtelijk en helpt echt.

Neem ons in de arm

PS. food & lifestyle is geen dieet, maar een andere manier van eten. Het biedt een gezond en normaal eetpatroon waarbij je koolhydraatarme voeding eet. Op die manier hoef je ook geen honger te hebben, want je mag genoeg eten. Klinkt dat je als muziek in je oren? En heb je echt zin om met een gezonde lifestyle te starten en daarbij overgewicht te verliezen met onze hulp in regio Hellevoetsluis? Neem dan snel contact op voor een eerste afspraak. Je bereikt ons per e-mail via info@mindyourbodycoach.nl. Je kunt ons ook bellen naar het nummer 06 57561266!

Melissa MindYourBodyCoach