De Coaches

Roos van der Steen

 

Ik ben Roos van der Steen, gecertificeerd voedingscoach en oprichtster van MindYourBodyCoach. Daarnaast ben ik moeder van een 8-jarig meisje. Ik ben altijd al geinteresseerd geweest in gezonde voeding. Dit komt voor een groot deel ook door mijn andere werk dat ik doe, namelijk modellenwerk. Hierdoor ben ik altijd met voeding in de weer geweest dat gezond, maar ook lekker is! 

Mijn andere passie is Psychologie, wat ik gestudeerd heb aan de Universiteit van Amsterdam.

Door deze combinatie, merkte ik dat ik veel mensen echt kon helpen met afvallen, door mijn eigen ervaring in modellenwerk en door mijn achtergrond in de psychologie. Want wanneer je echt wil afvallen, is iemand die jou begrijpt en motiveert wanneer je het zelf even niet kunt, onmisbaar!

Mijn doel is jou te helpen dat gewicht te bereiken waar jij je het fijnste bij voelt. Want wanneer jij letterlijk lekker in je vel zit, ben je al een heel eind op weg om van binnen het beste uit jezelf te halen!​

 

Carla Oosterom

 

Ik ben Carla Oosterom, gecertificeerd voedingscoach, 53 jaar, moeder van 4 kinderen en oma van 5 kleinkinderen.

Mijn gewicht heeft altijd wel een beetje geschommeld; 5 kilo meer of minder was niet ongebruikelijk. Maar na mijn 50ste verjaardag en de overgang, kreeg ik die extra kilo’s er niet meer af. Erger nog; die 5 kilo werden er 10. Sporten in combinatie met gezond eten werkte dit keer niet.

Powerslim, onder begeleiding van 

MindYourBodyCoach, werkte echter wel! In slechts 10 weken viel ik met gemak 12 kilo af. Bovendien kreeg ik meer energie! En het kostte me geen moeite om op gewicht te blijven.

Mijn frustratie werd mijn passie; als gecertificeerd voedingscoach, kan ik vrouwen helpen die net als ik, moeilijk of helemaal niet meer afvallen. Ik begrijp waar je mee zit, ik weet uit ervaring hoe de overgang je hormoonhuishouding verandert.  

Powerslim in combinatie met gezonde voeding en de juiste coaching geeft je de regie over je gewicht en energie terug.

In de coaching die ik je geef kunt je rekenen op mijn begrip, steun en motivatie. Ook als je eenmaal je gewenste gewicht bereikt heb, begeleid ik je nog een jaar lang om zo je gewicht te kunnen behouden!

Adres: Voorstraat 100, 3231 BK Brielle

MindYourBodyCoach

      Email: mindyourbodycoach@gmail.com

    Tel: 06-24639747 

    • Facebook Social Icon
    • Logo_PowerSlim