top of page

Nieuws

Voel je weer goed tijdens de feestdagen!

We gaan de donkere dagen weer in en zo langzamerhand komt het einde van het jaar ook weer in zicht. En dat betekent ook dat de feestdagen er weer aankomen! En wat zou het fijn zijn als ook jij met plezier naar deze dagen kan uitkijken omdat je trots kan rondlopen in je mooiste outfit. 

Ook Marleen wilde dit en zette uiteindelijk die stap om er echt voor te gaan en af te vallen.

Na haar 3 zwangerschappen ging het snel met haar gewicht. Afvallen lukte nog wel maar het gewenste gewicht behouden niet. Ze werd steeds onzekerder en was verre van fit. Toen besloot zij om met Powerslim te beginnen samen met haar coach. Hierdoor leerde zij dat gezond eten echt ook heel lekker kan zijn! Er werd een persoonlijk plan voor haar opgesteld en wanneer zij het moeilijk had, was daar altijd haar coach om haar weer op te peppen en te motiveren om door te zetten. Uiteindelijk heeft zij haar streefgewicht bereikt en is ze een jaar later nog steeds op gewicht. Ze voelt zich fit en op haar gemak in haar outfit voor de feestdagen!

Wil jij dit ook? Dan is Powerslim bij MindYourBodyCoach echt iets voor jou!

Wil jij slank de feestdagen in e je favoriete jurkje aan?

Wie zijn wij?

 

MindYourBodyCoach is een praktijk voor voeding & mentale coaching.  Wij geloven dat we jou het beste kunnen helpen door de binnen- en buitenkant van jou aan te pakken. Onze achtergrond in voeding en psychologie maakt dit mogelijk. Omdat iedereen weer anders is, is voor ons de persoonlijke aanpak het belangrijkste in onze begeleiding.

Aarzel niet en stuur ons een bericht voor een gratis kennismakingsgesprek. Tot snel!

Wat is Powerslim?

PowerSlim is een afslankprogramma dat door diëtisten is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. ‘Vroeger’ dachten we altijd dat we af zouden vallen als we maar minder calorieën tot ons gingen nemen. En inderdaad: dan raak je kilo’s kwijt. Kilo’s alleen die er vaak net zo hard weer aan komen. Klinkt herkenbaar voor jou?

 

Tegenwoordig weten steeds meer mensen dat het niet om de calorieën gaat maar om de eiwitten. Studies tonen het keer op keer weer aan: de meest effectieve manier van afslanken is wanneer je meer eiwitten tot je neemt en minder koolhydraten (suikers) en vetten. Je verliest dan lichaamsvet, maar behoudt je vetvrije massa. En dat is precies wat we willen.

Het fijne is dat PowerSlim weinig impact heeft op je leven. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. 

Bericht ontvangen!

bottom of page