top of page
Foto_munt_en_gember_tekst.jpg

Ontvang hulp bij het afvallen in regio Oostvoorne

Krijg gedegen hulp bij het afvallen door onze coach in regio Oostvoorne in te schakelen! Mind Your Body Coach in Brielle, in de buurt van Oostvoorne, biedt je de juiste hulp bij het afvallen. Voordat het echter zover is, maken we eerst een persoonlijk plan dat afgestemd is op jouw situatie. Ook letten we daarbij op je doelen en welke uitdagingen er in je leven spelen. Kortom, het wordt een plan om van je inspanningen een succes te maken. Onze praktijk is gevestigd in Brielle en ligt dus dicht in de buurt van Oostvoorne.

Wil jij ook slanker, fitter en gezonder worden?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Nazorg van een jaar

✓ Gezonde producten

Courgetti met zalm en avocadopesto

Met onze hulp bij het afvallen in regio Oostvoorne lukt het je met gemak

Hulp bij het afvallen bij ons in Brielle, niet ver van Oostvoorne, draait om meer dan alleen gewichtsverlies. Bij Mind Your Body Coach helpen we je graag aan een gezondere lifestyle, zodat je ook in balans blijft nadat je je streefgewicht hebt gehaald. De methode die we daarvoor gebruiken heet PS. food & lifestyle. Hierbij eet je voornamelijk koolhydraatarme voeding, waardoor je geen honger hoeft te hebben. Iets wat bij een caloriearm dieet vaak wel het geval is. Verder heeft het voedingsplan van PS. Food & lifestyle veel lekkere recepten die je eenvoudig kunt bereiden. Zo is je nieuwe en gezonde levensstijl al snel gemakkelijk vol te houden.

Bel ons op voor hulp bij het afvallen in de buurt van Oostvoorne

Succesvol afvallen lukt het best met advies op maat. Kies daarom voor Mind Your Body Coach in Brielle als je hulp zoekt bij het afvallen in de buurt van Oostvoorne. Met wekelijkse gesprekken en onze persoonlijke aanpak ontstaat er echt een positieve verandering in je levensstijl. Kom dus snel langs voor een vrijblijvend gesprek en maak meteen kennis met je persoonlijke coach. Dan kun je gauw aan de slag met afvallen. Je kunt ons mailen via info@mindyourbodycoach.nl. Of bel ons op 06 57561266!

Melissa MindYourBodyCoach
bottom of page