top of page
Foto_munt_en_gember_tekst.jpg

Start een gezonde levensstijl in Brielle

Start snel met een gezonde levensstijl bij Mind Your Body Coach in Brielle. Met onze hulp lukt het je om je fitter, mentaal sterker en gezonder te voelen. Je krijgt namelijk een persoonlijke coach die je helpt met een gezonde levensstijl in Brielle, niet ver van Hellevoetsluis. Samen wordt er een persoonlijk plan gemaakt voor het bereiken van je nieuwe lifestyle. Daarbij kijkt de coach met jou hoe je situatie is, voor welke uitdagingen je staat en wat je doelen zijn.

Wil jij ook slanker, fitter en gezonder worden?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Nazorg van een jaar

✓ Gezonde producten

Courgetti met zalm en avocadopesto

Een gezonde levensstijl in de buurt van Hellevoetsluis: ontdek onze haalbare methode

Je levenswijze veranderen is een ingrijpende gebeurtenis. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, werkt Mind Your Body Coach volgens de methode van PS. food & lifestyle. Hierbij eet je lekkere en gemakkelijke maaltijden plus snacks. Je hoeft dus geen honger te hebben of een moeilijk dieet te volgen. Het gaat er bij PS. food & lifestyle namelijk om dat je anders eet. Zo kun je in Brielle, dicht bij Hellevoetsluis, aanleren om een gezonde levensstijl vol te houden. Om daarvoor te zorgen, heb je wekelijks een afspraak bij onze voedingsdeskundige. Je bespreekt dan de vorderingen en rekenen op de nodige mentale steun.

Maak je start bij ons

Woon je in de omgeving van Hellevoetsluis of Brielle en wil je ook starten met een gezonde levensstijl en wil je dat doen met een haalbare afslankmethode met realistische doelen? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek over je gewenste gezonde levensstijl in Brielle, dicht bij Hellevoetsluis. Ga je met ons in zee? Dan reken je op advies op maat. Ook krijg je een jaar lang begeleiding nadat je je doelen voor een gezonde levensstijl hebt gehaald. Wil je meer weten over wat een voedingscoach van Mind Your Body Coach uit Hellevoetsluis voor je kan betekenen? Bel dan naar 06 57561266 of stuur ons een mail via info@mindyourbodycoach.nl! Ontdek nu al onze tarieven.

Melissa MindYourBodyCoach
bottom of page