top of page
Foto_munt_en_gember_tekst.jpg

Diëtiste in Brielle

Wil je voedingstips ontvangen van onze diëtiste uit Brielle? Mind Your Body Coach helpt je graag verder. Wij hebben verschillende methodes ontwikkeld waarbij je verantwoord afvalt zonder altijd maar honger te hebben. Je mag namelijk nog genoeg eten. Dit zorgt ervoor dat je een gezonde levensstijl ontwikkeld en deze ook echt volhoudt. Ontdek nu onze methode.

Wil jij ook slanker, fitter en gezonder worden?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Nazorg van een jaar

✓ Gezonde producten

Courgetti met zalm en avocadopesto

Volg de voedingstips van onze diëtiste uit Brielle

Heb je last van overgewicht en wil je hulp krijgen om hiervan af te komen? Schakel dan nu de hulp van onze diëtiste uit Brielle in. Met de hulp van onze voedingsexpert is het mogelijk om overtollige kilo’s kwijt te raken. Je gaat op een veilige en bekwame manier afvallen door het volgen van de PS Food & Lifestyle programma. In dit programma leer je hoe je een gezonde levensstijl kan ontwikkelen en volhouden. Het programma past gemakkelijk in je dagelijks leven. Ontdek nu wat onze diëtiste je te bieden heeft.

Maak nu een afspraak

Wil je gebruik maken van de diensten van onze diëtiste uit Brielle? Mail dan naar info@mindyourbodycoach.nl of bel 06 57561266! Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met de diëtiste. In de afspraak worden ook de verschillende tarieven besproken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Melissa MindYourBodyCoach
bottom of page