top of page
Foto_munt_en_gember_tekst.jpg

Een bodycoach in regio Oostvoorne

Door onze bodycoach in regio Oostvoorne in te schakelen, gaat jouw afvalreis je een stuk gemakkelijker af. Een goede bodycoach maakt namelijk een wereld van verschil. Woon je in Hellevoetsluis of Oostvoorne en wil je gewicht verliezen en gezonder leven? Denk dan aan een coach van Mind Your Body Coach in Brielle. Met onze bodycoach heb je een begeleider dicht bij Oostvoorne en Hellevoetsluis. Dat is handig, want diegene helpt je met het hele afvaltraject!

Wil jij ook slanker, fitter en gezonder worden?

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Nazorg van een jaar

✓ Gezonde producten

Courgetti met zalm en avocadopesto

Leer anders eten met een bodycoach in de buurt van Hellevoetsluis en Oostvoorne

Een van de belangrijkste factoren om succesvol af te vallen, is om realistische doelen te stellen. Je persoonlijke bodycoach in Brielle, vlak bij Oostvoorne en Hellevoetsluis, doet dat samen met jou. Vervolgens wordt er een plan op maat gemaakt om gezonder te eten en af te vallen. Hierbij hoef je overigens niet bang te zijn dat je honger zult hebben. Je bodycoach van Mind Your Body Coach in Brielle, in de buurt van Hellevoetsluis en Oostvoorne, werkt namelijk volgens het PS. food & lifestyle-programma. Het principe hiervan is gebaseerd op het vervangen van koolhydraten door eiwitten. Je eet dus niet minder, maar wel anders.

Maak snel een afspraak

Om te zorgen dat je gemotiveerd blijft en je doelen haalt, heb je wekelijks een afspraak met je bodycoach in Brielle, in de buurt van Hellevoetsluis of Oostvoorne. Je kunt dan ook meteen al je vragen stellen en vertellen waar en wanneer je het moeilijk hebt. We checken ook of alles nog volgens plan verloopt en of we het moeten bijstellen. Ben je op het juiste gewicht gekomen? Dan profiteer je nog een jaar lang van de mentale steun van je bodycoach. Wil je dat het afvallen deze keer echt lukt? Regel dan snel een afspraak met je persoonlijke bodycoach en bel naar 06 57561266 of stuur een e-mail naar info@mindyourbodycoach.nl!

Melissa MindYourBodyCoach
bottom of page